Nå kan du nominere en verdig kandidat til frivillighetsprisene!

Hvert år deles frivillighetsprisene ut av Frivillighet Norge til en person, lokal forening eller gruppe. I tillegg har Oslo kommune en egen frivillighetspris som skal deles ut til en initiativrik person, organisasjon eller forening som har utmerket seg med frivillig innsats til beste for medmennesker i Oslo. Nå kan du nominere de som fortjener anerkjennelse for sin iherdig innsats for frivilligheten!

Av:UngOrg

De nasjonale frivillighetsprisene

Frivillighetsprisen hedrer ekstraordinær frivillig innsats. Du kan nominere kandidatene til disse prisene:

  • Frivillighetsprisen
  • Årets nykommer i frivilligheten
  • Årets frivillighetskommune
  • Helseprisen

Frist: 15. september 2024

I tillegg til de ovennevnte prisene, kan du nominere en nykommer til prisen for Årets nykommer i frivilligheten.

* Nykommeren må nomineres av organisasjonen som vedkommende er engasjert i.*

Frist: 10. september 2024

Har du noen i tankene som passer til denne beskrivelsen, enten det er en person, gruppe eller forening? Nominer dem her! 

Marker frivillighetsdagen sammen!

Den 5. desember inviteres det til både konferanse og prisutdeling – samme dag som FNs internasjonale dag for frivillighet. I Oslo inviterer Frivillighet Norge til feiring, prisutdeling og fagkonferanse for ansatte og tillitsvalgte i frivilligheten. Du kan delta både fysisk og digitalt fra hele landet.

Du kan allerede melde deg på arrangementet her. 

Oslo kommunes frivillighetspris

Oslo kommune ønsker også å hedre en initiativrik person, organisasjon eller forening som har utmerket seg med frivillig innsats til beste for medmennesker i Oslo.

Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for andre og som fortjener en pris? Du kan nominere gjennom Nominasjonsskjema til Oslo kommunes frivillighetspris 2024.

Frist: 1. september 2024.