Møt den nye styrelederen, nestlederen og styremedlemmene som ble innstilt i UngOrg styret!

Styrets tidligere politiske nestleder Sania Saddique ble under det ekstraordinære årsmøtet den 5. september valgt som UngOrgs nye styreleder, sammen med ny nestleder og tre styremedlemmer.
Av: UngOrg

Etter en kveld preget av engasjement, sterke meninger og høy temperatur i lokalet, ble det til slutt valgt ny styreleder, ny nestleder og tre nye styremedlemmer.

Demokratisk valgprosess

Viktigheten av demokrati ble speilet under valgprosessen. Etter flere demokratiske avstemminger, kunne endelig den nye styrelederen og styremedlemmer annonseres. Sammen med den nye nestlederen og de nyvalgte styremedlemmene, skal det nå arbeides for å oppnå fremtidige mål og visjoner.

Den nye styrelederen uttrykte stor takknemlighet etter valget:

– «Tusen takk for tilliten. Jeg er heldig som får jobbe med et topp lag og jeg er sikker på at vi vil få til mye godt for den unge frivilligheten.»

Med Sania sin erfaring og kjennskap til organisasjonen samt tidligere strategiske satsinger og politisk påvirkningsarbeid, er vi trygge på at hun vil lede styret utmerket.

I og med at Sania ble valgt som styreleder under det ekstraordinære årsmøte, åpnet hennes tidligere rolle som politisk nestleder opp. Dette førte til at under det ekstraordinære årsmøte ble det avholdt en avstemning om hvem som skulle bli innstilt som nestleder.

Nye tilskudd i styret

I tillegg til Sania som styreleder har vi fått en ny nestleder og tre nye styremedlemmer:

De påmeldte holder opp blå skilter

  • Orkidee, fra AUF og tidligere styremedlem
    • valgt som nestleder
  • Sakarias, fra Hyperion Region Øst
    • valgt som styremedlem
  • Magnus, fra Ung i kor
    • valgt som styremedlem
  • Salman, fra Elevorganisasjonen
    • valgt som styremedlem

Vi gratulerer alle som ble valgt inn i styret og vil samtidig takke tidligere styreleder Nils Rørstad, og styremedlemmene Ahmet Titrek og Lois Stormoen for deres innsats i UngOrg!